Ioga per a nens


        Ioga per a nens es de gran ajuda per aprendre a relaxar-se, a conèixer el cos, a tenir un control d'ell, físic i psíquic i fer que els resultats ens els seus comportaments millorin.
Els nens estan plens d'energia, energia que desgasten constantment i que no saben canalitzar. El fet que aprenguin diverses tècniques de relaxació, respiració, concentració, i practiquin postures farà que els seus nivells d'energia s'equilibrin. Una opció de treball es fer que els exercicis siguin amb modalitat de joc per ser més divertit i enriquidor.
    "Quisiera ocupar un rinconcito tranquilo en el corazón del mundo de mi niño. Sé que tiene estrellas que le hablan y un cielo que se inclina sobre su rostro para alentarlo con arco iris y nubes traviesas. Las que finge ser mudas y muestran no poder moverse jamás vienen a la ventana llamando con sus cuentos y sus jarras llenas de juguetes relucientes. Quisiera poder viajasr por el camino que atraviesa la mente del niño y más allá de todos los confines; donde mensajeros llevan noticias sin sentido entre los reinos de reyes de ningún cuento; donde la razón hace cometas con sus reinos y los hace volar y la verdad libera hechos de su esclavitud."
                                           
                                                                     Tagore,  Poesías de Amor